FORÆLDREUDDANNELSEN

FORÆLDREUDDANNELSEN.DK

For dig der ønsker at give dine børn den bedst mulige start på livet.

Hvem henvender forældre- uddannelsen sig til?

- I princippet til ALLE!


 • UNGE - der endnu ikke selv har fået børn, men som ønsker at være godt forberedt og som måske har et brændende ønske om at gøre det bedre/anderledes end det de selv oplevede i deres opvækst. UNGE som ønsker en større og bedre forståelse for hvorfor de selv har det som de har det (med sig selv og/eller med deres forældre) og som ønsker at ændre det FØR de selv får børn for at undgå at give uhensigtsmæssige tanke- og handlemønstre videre.


 • GRAVIDE & "NYE" FORÆLDRE - der ønsker, at være endnu bedre rustet til deres nye rolle som forældre -  og som måske har et brændende ønske om at gøre det bedre/anderledes end det de selv oplevede i deres opvækst.


 • FLERGANGS FORÆLDRE - der ønsker, at få nye redskaber til at ændre det de selv nu - efter første barn/børn - kan se er en udfordring.


 • PAR - ( i alle aldre) der oplever, at det at få børn har vendt op og ned på ALTING, og som har brug for viden og redskaberne til hvordan de finder hinanden, passionen og kærligheden igen. Husk: "En god børneopdragelse starter med et godt parforhold!" Se mere her.


 • ENLIGE FORÆLDRE - der har brug for nogen at spare med og få redskaberne til hvordan de skal "takle" børnene og udfordringerne alene.


 • SKILTE/SEPAREREDE FORÆLDRE - der har et AFKLARET fælles mål og ønske om, at kunne give jeres børn de bedst mulige kår som skildsmisse/dele børn - (Selvfølgelig kan du/I sætte jeres eget ego til side og mødes og samarbejde - med et fælles fokus på jeres børns trivsel - selv på trods af jeres eget ønske om ikke at være sammen som par/familie.)


Er DU den forældre du gerne vil være? Er du den rollemodel som du syntes dine børn skal efterstræbe at være som? Lever I som par og familie som du inderest inden ønsker det?

FØLGENDE MODULER VIL INDGÅ


(Her er et par af punkterne fra de enkelte moduler)


 • MODUL 1. “Den gode rollemodel”

- ALT starter med dig!

- Bryd med historien.

- Skab nye, opbyggende og positive handle-,

   tale- og samværsmønstre.


 • MODUL 2. “Barnets udvikling”

- Fundamentet skabes.

- Hvordan barnet får skabt sit selvbillede og

  selvværd.


 • MODUL 3. “Familie og Samvær”

- Fysisk og psykisk nærvær.

- Hvordan er tonen i hjemmet? Hvad ser,

   hører, føler og opfatter barnet/børnene?

- Er og bliver der vist og givet kærlighed,

   kys, kram, respekt og anerkendelse?

- Er der - de voksne imellem - samarbejde

   eller modarbejde?


 • MODUL 4. “Grænser, regler & rammer”

- Angsten for at skille sig ud og sætte grænser for sit barn - nu “ALLE de andre gør eller må”.


 • MODUL 5. “Hvordan ruster du bedst muligt dit barn til livet?” (Ingen "curling" her!!)

- Du skal IKKE være dit barns bedste ven!

- Du skal på en positiv og fremadrettet måde

  forberede barnet på livet.

- Lære barnet om EGET ANSVAR.


FORÆLDREUDDANNELSEN.DK

“Det du ikke ændrer, det arver dine børn - og hvad er det for et liv du ønsker for dem?”

 

ALLE forældre vil kun deres børn det bedste - men langt de flestes “bedste” er bare ikke godt nok. Der er så mange der famler i blinde og virkelig forsøger at gøre det godt - men de kan alligevel altid kun gøre det ud fra hvad de selv har set og lært.


Kun få forstår sammenhængen med hvad de selv har oplevet og været igennem, og hvordan netop DET har formet og præget dem - på godt og ondt. Derfor er der så mange der lever et liv styret af gamle historier samt tanke- og handlemønstre der er skabt af det, deres egne forældre “bare” har givet videre - og deres forældre før dem. Det skræmende er nemlig, at man helt ubevidst giver det videre man selv har set og lært. For, om du vil det eller ej, så VIL dine børn arve det du selv slås med, med mindre du bliver bevidst om det og aktivt gør noget for at ændre det.

VI ANBEFALER KLART, AT I SOM PAR DELTAGER BEGGE TO!

Se det særlige "Par Tilbud" længere nede på siden.

Information om datoer, kursussteder og priser:


For dig der ønsker at give dine børn den bedst mulige start på livet og som derfor sætter dine børns trivsel og udvikling i højsæde.


Priser:

Alle priser er inklusiv FULD forplejning - bl.a. med lækker frokostbuffét, vand, kaffe, te, frugt og kage - på alle kursusdagene, samt al undervisning og materiale. Gratis deltagelse på de webinarer der vil blive tilbudt i løbet af uddannelsesforløbet. Desuden tilbydes alle deltagere på forældreuddannelsen altid særlige rabatter på alle øvrige spændende og relevante kurser og foredrag som vi løbende afholder, samt selvfølgelig på alle vores bøger og programmer.

** Derudover har Forældreuddannelsen.dk lavet specielle aftaler med de to hoteller, således at deltagerne kan overnatte i dobbeltværelse inkl. morgenmad til en meget favorabel pris. Så hvad med at udnytte at I (endelig) er væk hjemmefra sammen og NYD lidt ekstra voksentid/forkælelse/sex?   SINGLE BILLET: Prisen annonceres i forbindelse med næste holdstart


PAR BILLET: Prisen annonceres i forbindelse med næste holdstartPris og betalingsbetingelser for Forældreuddannelsen.dk: 

Du/I, som tilmelder sig Forældreuddannelsen.dk, forpligter dig/jer til at deltage i alle planlagte kursusdage, oplyst i uddannelsesbeskrivelsen.

Tilmeldingen er bindende. Ved afmeldelse af uddannelsesforløbet senere end 24 timer før opstart tilbagebetales 80% af billetprisen. Ved afbrydelse af uddannelsesforløbet efter opstart gives ingen ret til tilbagebetaling af billetprisen. Skulle du/I blive forhindret i at deltage i en af de planlagte kursusdage, kan der skabes mulighed for at kunne deltage på samme modul på det andet hold. Du/I afholder selv rejseomkostningerne i forbindindelse med bytningen.

Ovenstående er læst og accepteret inden tilmelding.

Copyright 2017 © Alle rettigheder tilhører FORÆLDREUDDANNELSEN.DK v/Frank Gormsen & Benedicte Frölich