Gratis videoserie_sign-up

FORÆLDREUDDANNELSEN.DK

For dig der ønsker at give dine børn den bedst mulige start på livet.

BLIV MEDLEM* NU OG FÅ DIREKTE ADGANG TIL DIN FØRSTE GRATIS VIDEO!


Udfyld blot medlemsformen og du vil blive sendt direkte til den første video. Du modtager selvfølgelig også en mail med link til siden, så du nemt kan få adgang til den igen.


Som medlem af non-profit foreningen HIGHER WORTH, kan DU nu også være med til at gøre en positiv forskel for at forebygge børns mistrivsel, samtidig med at du selv får nogle vigtige redskaber til hvordan du, ikke bare kan hjælpe dit barn til at vokse op med et godt og stærkt selvværd, men også til, hvordan du selv og hele familien vil trives endnu bedre på alle områder.


Når du tegner et medlemsskab nu, vil du både få gratis adgang til videoserien, men du vil også kunne udnytte de mange kommende medlemstilbud som foreningen tilbyder sine medlemmere; så som at kunne deltage på kurser og foredrag og kunne erhverve bøger og andre produkter med stor rabat. (I din velkomstmail får du bl.a en rabatkode som giver dig 50% på dit første køb i foreningens shop!)


Udfyld blot medlemsformen og få direkte adgang til den første video!


* Det er helt gratis både at blive og være medlem af non-profit foreningen HIGHER WORTHDu kan selvfølgelig frit og til hver en tid vælge at opsige dit medlemsskab.

JA TAK, JEG ØNSKER AT TEGNE ET GRATIS MEDLEMSKAB OG UDNYTTE MINE MEDLEMSFORDELE MED DET SAMME!

Når du tegner et medlemskab af foreningen HIGHER WORTH her, vil du automatisk blive sendt til en ny side, hvor du får direkte adgang til din første video i serien. Du vil selvfølgelig også modtage en mail med link til videoen. Tjek dit spamfiler hvis du ikke modtager mail fra info@higherworth.org

 Klik her for at læse vores privallivspolitik.

Vi glæder os til at kunne sende dig e-mails om spændende nyheder og artikler - fyldt med tips og gode råd, personlige strategier og værktøjer. Du vil modtage medlemstilbud, invitation til arrangementer, events, socialt samværd, seminarer, webinarer, foredrag, survays og spændende updates. Ingen spam. Kun viden, der kan tjene dig positivt i din rolle som forældre og for din personlige udvikling.
Du kan til hver en tid opsige dit medlemsskab.