Higher Worth - Formål

FORMÅL

HIGHER WORTH - NGO

Vi ønsker at sikre, at alle børn får udviklet og styrket deres selvværd - begyndende i de første vigtige 0 - 6 år af barnets liv. Dette forebyggende arbejde vil sikre, at barnet vokser op uden de mange og samme personlige og psykiske problemer som langt de fleste voksne slås med.

Rigtig mange voksne slås nemlig selv med et lavt selvværd eller manglende tro på sig selv og egne muligheder - noget der er grundlagt i deres barndom - og som er det, der mere end noget andet, påvirker deres liv, valg og handlinger i dag. Handlinger der, grundet uvidenhed, skaber de samme udfordringer i deres parforhold og i deres måde at opdrage deres børn på, da det er en tro kopi og gentagelse af det de selv voksede op med.

Vi ønsker derfor ligeledes, gennem HIGHER WORTH´s arbejde, at bidrage til at skabe større forståelse, harmoni og overskud i og for par og familier.

Vi voksne er de vigtigste rollemodeller for vores børn. Vi skal huske på, at det vi ikke selv ændrer, det arver vores børn! - Derfor må vi spørger os selv: Hvad er det for et liv vi ønsker for vores børn?

JA, JEG ØNSKER AT STØTTE HIGHER WORTH OG TEGNE ET GRATIS MEDLEMSSKAB

Klik her for at læse vores privallivspolitik.

Vi glæder os til at kunne sende dig e-mails om spændende nyheder og artikler - fyldt med tips og gode råd, personlige strategier og værktøjer. Du vil modtage medlemstilbud, invitation til arrangementer, events, socialt samværd, seminarer, webinarer, foredrag, survays og spændende updates. Ingen spam. Kun viden, der kan tjene dig positivt i din rolle som forældre og for din personlige udvikling.
Du kan til hver en tid opsige dit medlemsskab.