KURSER/FOREDRAG

Nogen af de mange spørgsmål - og bekymringer vi på Forældreuddannelsen høre igen og igen:


  • Hvordan giver jeg mit barn/børn den bedst mulige start på livet?


  • Hvordan sikrer jeg, at mine børn bliver selvstændige individer med et sundt og stærkt selvværd og masser af selvtillid?


  • Hvordan undgår jeg at mine børn kommer til at ligge under for angsten for at være god nok og for hvad andre tænker og syntes? Det er noget jeg selv lider rigtig meget under.


  • Hvordan sætter jeg grænser for mit barn, når nu "alle de andre må"?


  • Vi vil jo bare gøre vores bedste, men Hvordan og Hvad ER det bedste?


  • Jeg ønsker at give mine egne børn en anden og bedre start på livet end den jeg selv fik - med jeg ved bare ikke hvordan.


  • Jeg føler at min partner og jeg hele tiden er uenige om hvad vi skal gøre - og det fører ofte til skænderier - selv foran børnene.


  • Børnene fylder det hele! Vi har aldrig noget alenetid og det går ud over vores parforhold og sexliv.


Kurser & Foredrag

Alle foredrag som afholdes af Forældreuddannelsen.dk bookes gennem PÆDAGOGEN.DK


For dig der sætter dig selv, dit parforhold og dine børns trivsel i højsæde.


Her finder du mere information om de forskellige kurser og Foredrag som vi tilbyder på Forældreuddannelsen.dk. Læs også mere inde på Forældreuddannelsen.dk´s profil på Pædagogen.dk


FORÆLDREUDDANNELSEN:

Næste ledige hold annonceres snart.

STYRK DIT PARFORHOLD:

Forældreuddannelsen tilbyder Kurser specielt med fokus på dig og dit parforhold - hvor vi over to dage vil give dig de redskaber og den indsigt der skal til for at du og din partner får (gen-)skabt glæden, passionen, begæret, kærligheden og respekten.

FOREDRAG:

Forældreuddannelsen.dk tilbyder mange relevante foredrag. Bl.a. det meget efterspurgte "BRYD ARVEN" og "GIV DIT BARN ET GODT OG STÆRKT SELVVÆRD". 


Alle foredrag bookes gennem PÆDAGOGEN.DK

“Det du ikke ændrer, det arver dine børn - og hvad er det for et liv du ønsker for dem?”


Forældreuddannelsen.dk

Modarbejde i stedet for Samarbejde?


Føler du som forældre, at det hele er kørt helt af sporet, men du slet ikke ved, hvordan du kan ændre eller rette op på det? Er du/I “bare” kørt fast i uheldige tanke og tale mønstrer, som udmønter sig i meget negative og til tider voldsomme handlemønstre - eller oplever du måske snarere fravær/flugt og opgivenhed fra dig selv eller din partner?

Er det blevet til daglige magtkampe, skænderier og modarbejde fremfor at stå sammen og have forståelse for at I ER på samme hold?


På Forældreuddannelsen får i også hjælp til at styrke jeres parforhold og redskaberne til at skabe ro, harmoni og glæde i jeres familie så i SAMMEN kan skabe - og ikke mindst leve og vise jeres børn hvad gensidig respekt er og  hvordan man som familie er stærkere.


Derfor Forældreuddannelsen!