Gratis videoserie - Livsforandrende børneopdragelse

Gratis videoserie i

"LIVSFORANDRENDE BØRNEOPDRAGELSE"FORÆLDREUDDANNELSEN.DK og non-profit foreningen HIGHER WORTH.Org tilbyder alle, med interesse i deres barns opvækst og trivsel, en spændende og helt gratis videoserie.


ALT for mange børn og unge slås med et lavt selvværd og en manglende tro på sig selv, som gør dem nemmere ofre for at bliver mobbet eller ligge under for gruppepres og mange gange få overskredet egne og andres grænser. De er angste for hvad andre tænker om dem og få at blive udelukket af gruppen. ALT for mange børn føler sig ensomme, ikke gode nok og ikke værd at elske. 


Hvor længe skal vi vente? Hvor dårligt skal vores børn have det og hvor meget skal de mistrives FØR vi griber ind og forsøger at rette op på deres mistrivsel?


Hvorfor vente, når nu det ER muligt at forebygge, at det overhovedet opstår??


Som forældre gør det ond at se, når ens børn ikke trives - men hvordan hjælper vi vores børn bedst muligt?


For vi vil jo kun vores børn det bedste, men langt de fleste forældre står i dag helt uden viden om og forståelse for hvordan de bedste muligt hjælper og styrker deres børn selvværd og trivsel.


Benedicte Frölich og Frank Gormsen har sammen med Forældreuddannelsen.dk og non-profit foreningen HIGHER WORTH Org. lavet en videoserie som du nu, helt gratis, kan få adgang til.
Det eneste du skal gøre, for at få disse videoer direkte i din mailboks er, at klikke på linket her:

Kender du andre kommende forældre eller småbørnsforældre, så del denne video eller denne siden med dem, så de også får muligheden for at få adgang til de to gratis videoer.