STYRK DIT PARFORHOLD

Er det blevet til daglige magtkampe, skænderier og modarbejde fremfor at stå sammen og have forståelse for at I ER på samme hold?


På Forældreuddannelsen får i også hjælp til at styrke jeres parforhold og redskaberne til at skabe ro, harmoni og glæde i jeres familie så i SAMMEN kan skabe - og ikke mindst leve og vise jeres børn hvad gensidig respekt er og hvordan man som familie er stærkere.


Derfor Forældreuddannelsen!

Modarbejde i stedet for Samarbejde?


Føler du som forældre, at det hele er kørt helt af sporet, men du slet ikke ved, hvordan du kan ændre eller rette op på det? Er du/I “bare” kørt fast i uheldige tanke og tale mønstrer, som udmønter sig i meget negative og til tider voldsomme handlemønstre - eller oplever du måske snarere fravær/flugt og opgivenhed fra dig selv eller din partner?

"En god børneopdragelse starter med et godt parforhold!" - Frank Gormsen

- derfor har Forældreuddannelsen.dk også lavet en særlig aftale med de to hoteller vi afholder vores kurser på, således at kursisterne kan overnatte på et dejligt dobbeltværelse inkl. morgenmad, til en meget favorabel pris!

Udnyt at I (endelig) er væk hjemmefra sammen og NYD lidt alenetid og en god omgang sex!!

Fortsætter dit parforhold og jeres kærlighed til hinanden med at vokse og blive dybere, større

og stærkere? Eller er glæden, overskuddet, passionen, begæret og respekten røget ud med de brugte bleer?

?

  Har I brug for hjælp til at få styrket jeres parforhold?


Så er vores kursus "STYRK DIT PARFORHOLD" lige det I skal med på!

MERE INFORMATION OM NÆSTE "STYRK DIT PARFORHOLD"  KOMMER MEGET SNART! - LÆS OM DE MANGE ANDRE SPÆNDENDE FOREDRAGE FORÆLDREUDDANNELSEN.DK TILBYDER.

DU KAN OGSÅ BOOKE DIT/JERES EGET FOREDRAG - KLIK HER:

PÆDAGOGEN.DK